top of page

E.I.C. (Eva) Verberne

Arts voor Leefstijlgeneeskunde

(In opleiding bij de de Academy for Integrative Medicine)


BIG-registratienummer: 79915636501

 

Achtergrond

In 2012 heb ik mijn studie geneeskunde afgerond aan de Universiteit Leiden. Ik heb twee jaar op de afdeling gynaecologie en verloskunde gewerkt waarvan een half jaar in een kliniek in Addis Abeba, Ethiopië. Na een half jaar werkervaring bij de afdeling chirurgie ben ik van 2015 tot en met 2020 werkzaam geweest als Militair Arts bij de Koninklijke Marine. Deze keuze maakte ik vanwege de veelzijdigheid van de baan. Ik leerde om gaan met leiderschap, ik was medisch gezien verantwoordelijk voor grote groepen militairen die trainingen draaiden in het buitenland (Noorwegen, Schotland en Belize). Ik werd gestimuleerd fysieke sportprestaties te leveren en er was ruimte was voor persoonlijke ontwikkeling. Maar bovenal was ik dokter en leverde ik huisartsen- en bedrijfsgeneeskundige zorg.

Tijdens mijn werk bij de Marine kreeg ik de kans om de Vinyasa Yoga Docent Opleiding te volgen. Deze opleiding heeft mij enorm doen groeien in mijn bewustwordingsproces. In diezelfde periode brak de pandemie uit en kon ik niet langer ontkennen dat de reguliere geneeskunde voor mij niet meer kloppend is.

Ik besloot dat ik niet langer mee wilde werken aan de snelle oplossing maar dat ik tijd en aandacht voor mensen wil nemen. Alleen op die manier kunnen wij écht verbinden en tot de kern van een probleem komen.

Uit eigen ervaring weet ik dat de complementaire en alternatieve geneeswijzen bij kunnen dragen aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Het maakt mij nieuwsgierig naar wat er nog meer is. Mede daarom heb ik gekozen voor de opleiding bij de Academy for Integrative Medicine. Ook koos ik hiervoor omdat ik hier leer de ‘patiënt’ als mens te benaderen. Want dat ben ik, en dat bent u; een mens. Een mens met gevoelens, gedachten, krachten en valkuilen, relaties en een stijl van leven.

Ik nodig u uit om samen met mij te onderzoeken wat er voor u nodig is om Bewust Gezond te Zijn.

 

Eva Verberne - arts_edited.jpg
bottom of page