top of page

N. (Niky) Steendam-Jobse

Natuurvoedingsadviseur & docent

Achtergrond

De relatie tussen voeding en gezondheid heeft al vele jaren Niky’s interesse. Door haar eigen voedselintoleranties, hierbij behorende medische ervaringen én de bewustwording rondom het (op)voeden van haar kinderen, werd deze interesse steeds groter.


Niky komt oorspronkelijk uit het onderwijs, waar zij 21 jaar heeft gewerkt. Gedurende deze jaren kwam zij veel kinderen tegen met diverse (langdurige) ziektes, lichamelijke klachten en overgewicht. Wanneer zij zag of hoorde wat zij aten, was haar verbazing groot. Er is zo weinig kennis over voeding bij veel ouders, scholen en kinderen.


Zowel haar privé- als haar werksituatie hebben ervoor gezorgd dat Niky het roer heeft omgegooid en o.a. de opleiding tot natuurvoedingsadviseur heeft gevolgd. Het is Niky’s missie om mensen kennis en bewustwording bij te brengen over voeding, zodat zij keuzes kunnen maken die hun gezondheid ondersteunt.


Voor de cliënten van het Centrum voor leefstijlgeneeskunde kan Niky helpen met het geven van praktische tips bij het aanpassen van hun voedingspatroon, bijvoorbeeld als er sprake blijkt te zijn van voedselintoleranties of de wens om het voedingspatroon, en zo ook de
(darm)gezondheid, te optimaliseren.


Consulten kunnen zowel in haar praktijk in Delft als online plaatsvinden.

Aanmelden en meer informatie vind je op haar website:
www.eenkwestievaneten.nl

 

Opleiding en cursussen:

Natuurvoedingsadviseur (Sonnevelt opleidingen)
Darmvitaal (Sonnevelt opleidingen)

Specialisatie kind en natuurlijke voeding (Kosmeoo Health)

KIR_9887 - kopie (2).jpg
bottom of page