top of page

S. J. (Sacha Joseph) van den Ende

Coach
Persoonlijke effectiviteit en stressbeheersing

Achtergrond


Sacha (1979) is vader van twee kinderen en getrouwd met Charlotte Simons. Hij werkte o.a. als marketeer, communicatieadviseur en commercieel directeur voor toonaangevende bedrijven in Nederland en België op het gebied van biologische geneesmiddelen en professionele voedingssuppletie.
Vervolgens was hij hoofdredacteur van diverse vakbladen waaronder interim hoofdredacteur van het toonaangevende vaktijdschrift Voedingsgeneeskunde.

In 2011 richtte hij PR- en Communicatiebureau - Inspired Communications op van waaruit PR- en communicatiestrategisch advies wordt gegeven aan organisaties en professionals.
Tevens worden door het team van Inspired Communications diverse vakbladen  gepubliceerd voor professionals, waaronder het vaktijdschrift; Therapeut, Coach en Counselor waar Sacha tevens hoofdredacteur van is. 

Sacha voor voorwoord.jpg

Coachingservaring

Sacha richt zich binnen het centrum op het coachen en multidisciplinair begeleiden van professionals belast met een hoge mate van verantwoordelijkheid.


Zijn coachingservaring omvat een brede diversiteit aan cliënten waaronder DGA’s met >50 werknemers, rechters, hoofdofficieren bij defensie, verkeersvliegers en politici.
 

Vermijden óf herstellen van overspannenheid en (het voorkomen van) burn-out zijn dé thema's waar aan gewerkt wordt. Gezondheid bevorderen is in dit kader geen doel op zich maar wel essentieel om dát te kunnen realiseren wat iemand uit het leven wil halen.

In de coachingssessies ligt de focus op het aanreiken van direct toepasbare inzichten en praktische tools om professionele effectiviteit maar vóóral om op korte termijn de eigen ervaring van levenskwaliteit te kunnen verbeteren. Daarbij combineert Sacha diverse methodieken tot een unieke methode en aanpak.

Sacha onderging door de jaren heen zelf intensieve coaching en volgde vele trainingen en opleidingen om zo allround mogelijk te kunnen werken. De focus lag daarbij op biofeedback trainingsmethodieken, klinische psychologie en verbindende communicatie in coaching. 

In verband met de agenda is er ruimte voor een beperkt aantal coachingstrajecten per jaar.
(Vol t/m najaar 2023)

 

bottom of page